Komplet – Začetnik

540,00  Brez DDV: 442,62 

Vsebuje: osnovno kurišče, vetrno zaslonko, lok za kotliček, mrežico, dodatno kurišče (vok), lopatko, podaljšek mali/veliki.

Dodatne informacije:

Za več informacij glede nakupa, dostave in uporabe pokličite g. Rajka – snovalca, izdelovalca ter uprabnika žara Open Fire, na telefon +386 41 555 265.

Na zalogi

Šifra: komplet-zacetnik Kategorija:
Opis

SESTAVA KOMPLETA ZAČETNIK

Osnovno kurišče – Osnovni del žara Open Fire je kurišče. Namenjeno je pripravi ognja. Kolesa na zadnji strani nam omogočajo, da ogenj brez težav premikamo po vrtu. Opremljeno je tudi z nosilcem za dodatne priključke, kar žar Open Fire spremeni v vsestransko vrtno kuhinjo. Pod kuriščem pa je zaslonka, ki preprečuje poškodbo travnate podlage. Vsi deli, ki niso izpostavljeni visokim temperaturam so zaščiteni še z dodatnim slojem barve.

Vetrna zaslonka – Vetrna zaščita pomaga, da nam veter ne odnaša žerjavice in razpihuje ognja med kurjenjem ali pečenjem. Lahko jo premikamo po celotnem robu žara in jo shranimo na nosilce pod žarom.

Žar mrežica – Narejena je iz 6 mm debelega železa, zaradi katerega je
zelo vzdržljiva. Namenjena raznovrstnim pekam na žaru.

Dodatno kurišče – Namenjen pripravi ognja in žerjavice. Uporaben je predvsem, ko se lotimo več stvari hkrati.

Lok za kotliček – Na lok lahko obesimo kotliček različnih dimenzij. Z verigo, ki gre skozi, ga lahko premikamo gor in dol, ter nastavimo višino in odmik od ognja.

Podaljšek mali/veliki – dodatno razširita multifunkcionalnost žara Open Fire. Omogočita, da lahko vse priključke dvigujemo in spuščamo. Tako lahko dodatno kurišče in žar mrežico postavimo v nov nivo oziroma na novo višino in na njem pripravljamo hrano, žerjavico pa si pripravimo na glavnem kurišču.

Lopatka – služi za premikanje ognja in žerjavice po kurišču, premikanje priključkov ter odkrivanje pokrova za podpeko.

Open Fire vrtni žar in kurišče
Dodatne informacije
Teža 67 kg
Navodila za uporabo

Navodila za uporabo

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Komplet – Začetnik”